Naturligvis

Naturligvis

Om sommeren tilbringer vi naturligvis mer tid utendørs og skillet mellom inne og ute er ikke like tydelig som i kaldere årstider. Trives du med naturen rundt deg kan du med enkle elementer skape et rolig og harmonisk miljø, også innendørs.

Treverk, flettet kurv, bambus og lin er perfekte materialer å trekke inn for å gjøre interiøret levende og behagelig. Skap den rolige og naturlige atmosfæren med serien Sealskin Earth. Det er en trendy og funksjonell serie bestående av en såpedispenser som er tilpasset standard 150 ml refill-pakninger, tannbørsteholder og toalettbørsteholder. Serien er frittstående slik at de kan plasseres etter behov, og brukes både på kjøkkenet og på badet.

Badematten Woodblock er laget av treverk fra skog som forvaltes på en forsiktig og omsorgsfull måte. Matten holder seg på plass takket være et antisklibelegg på undersiden og har hele to års garanti. Foretrekker du myk matte ved utedusjen eller på badet er kanskje Lindholmen badematte i 100% bomull i en nydelig sandfarge noe for deg?